Specialist in beeld en geluid, al 44 jaar!

Al sinds 1976 is Notrot het adres voor diverse mediafaciliteiten.

Tegenwoordig zijn wij bezig met het ontwikkelen van websites voor kleinbedrijf en
zzp-ers. Door korte lijnen, uw persoonlijke input en onze ervaring in het ontwerpen van strakke OnePagers zijn wij instaat om binnen een scherpe tijd en prijs een moderne en gepersonaliseerde website voor u te bouwen. De websites die wij ontwikkelen zijn responsive en daardoor ook op smartphone en tablet goed te bekijken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Showcase

www.shlg.nl

In opdracht van Stichting Hulpverlening Lochemse Geloofsgemeenschappen hebben wij een frisse en nieuwe responsive website ontworpen. De SHLG heeft als doel om individuele financiële steun te verlenen aan personen die buiten de reguliere hulp vallen.

Bekijken

www.buurtpreventielochem.nl

Als sponsor hebben wij voor de buurtpreventie in de gemeente Lochem de website ontworpen en gebouwd. Tevens sponsoren wij het eerste jaar de hosting van deze website.

Bekijken

www.vpa-nijverdal.nl

In opdracht van Video Productie Abbink hebben wij een responsive website ontworpen. VPA maakt bedrijfsfilms, educatieve films en reclame films met hart en hoofd en dit laten we zien door vele voorbeelden op de website te laten terug komen.

Bekijken

www.stylemode.nl

In opdracht van Style Mode & Schoenen in Lochem hebben wij een responsive One Pager ontworpen voorzien van een nieuw design en frisse look. Tevens staat hier wisselend iedere keer de nieuwste mode gepresenteerd in het Lookbook.

Bekijken

www.autovoordesloop.nl

In opdracht van Stegeman autosloperij hebben wij een responsive One Pager ontworpen waar autobezitters hun sloopauto kunnen laten taxeren d.m.v. een foto op te sturen. Dit werkt super op een mobiele telefoon: foto maken, een aantal gegevens invullen en de auto krijgt een taxatie waarna u een prijs ontvangt voor uw sloopauto.

Bekijken

www.summits3d.nl

In opdracht van Summits3d hebben wij een responsive One Pager ontworpen waar subtiel de nodige informatie is te vinden over Verkoop, Marketing, Management en Organisatieadvies.

Bekijken

Contact

Contact

Stel uw vraag en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Versturen

© Hans Dijkman